A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

День українського добровольця - це свято справжніх патріотів.

День українського добровольця - це свято справжніх патріотів.

День українського добровольця - це свято справжніх патріотів. Людей, які свідомо, за покликом серця у важкий для своєї країни час стали на захист суверенітету і територіальної цілісності. Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію. З метою вшанування мужності та героїзму захисників 15 березня 2018 року у Великобілозерській загальноосвітній школі І – ІІ ступенів № 2 відбулася  лінійка та літературно-патріотична виставка, яка  присвячена Дню українського добровольця.

17:12 15.03.2018

"Що? Де? Коли?".

"Що? Де? Коли?".

15 березня 2018 року у Великобілозерській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №6 в рамках тижня української мови та літератури відбулася інтелектуальна гра для учнів 5-9 класів "Що? Де? Коли?". У грі команда учнів змагалася проти команди вчителів, які ставили свої питання.

17:03 15.03.2018

«Роль бібліотечних закладів у національно - патріотичному вихованні користувачів»

«Роль бібліотечних закладів у національно - патріотичному вихованні користувачів»

      14 березня 2018 року методистом Центральної бібліотеки Великобілозерської сільської ради проведено семінар на тему «Роль бібліотечних закладів у національно - патріотичному вихованні користувачів». В семінарі прийняли участь працівники бібліотечних закладів, в.о.директора центру культури і дозвілля та методист центру. Бібліотекарі поділилися досвідом роботи вже проведених бібліотечних заходів в 2018 році та обговорили впровадження в практику роботи інноваційних форм проведення дозвіллевих заходів і удосконалення методики їх організації  з питань патріотичного виховання.

16:57 15.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора