A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

«Я люблю Україну»

«Я люблю Україну»

Мова - духовний скарб нації. Змалечку виховуючи в собі справжню людину, кожен із нас повинен в першу чергу створити в своїй душі світлицю, у якій зберігається найцінніший скарб - МОВА. Мова — найцінніший дар нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те найцінніше, що живе у наших серцях.

15:19 23.02.2018

«Герої не вмирають!»

«Герої не вмирають!»

 18-20 лютого -- четверта річниця розстрілів на Майдані. Ті дні стали одними з найтрагічніших в історії сучасної України. В рамках вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні  у Великобілозерській ЗОШ І-ІІ ступенів №3 проведено загальношкільний виховний захід : «Герої не вмирають!»

15:12 23.02.2018

Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців!

18 лютого 2018 року у Запорізькому національному університеті відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів. Великобілозерський район представляли учні Великобілозерської ЗОШ №3 Лагода Дмитро(8кл), Філоненко Вадим (9кл)- науковий керівник Орел А.В. та Перевало Ірина (9кл) – науковий керівник Маловічко В.О. учасники конкурсу поділилися своїми краєзнавчими знахідками та дослідженнями, представили на розсуд журі своє біологічних  процесів Перед юними науковцями з вітальним словом виступили науковці Запорізької області – Каганов Ю.Р., Мільчев В.І, Омельянчик Л.О. та інші. За підсумками трьох етапів ( заочне оцінювання науково-дослідницьких робіт, контрольна робота та публічний захист дослідницьких проектів) наші учні Перевало І. та Філоненко В. посіли четверті місця в своїх секціях, а Лагода Дмитро посів почесне ІІ місце. Вітаємо переможців, зичимо майбутніх наукових досягнень.

15:07 23.02.2018

«Чарівна криниця – наша українська мова»

«Чарівна криниця – наша українська мова»

З 19 лютого по 25 лютого для читачів центральної бібліотеки діє розгорнута книжково-ілюстративна виставка «Чарівна криниця – наша українська мова». Читачі мають змогу ознайомитись з  новими книгами українських поетів та письменників , які розкривають  красу і велич рідної мови.

15:03 23.02.2018

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний день рідної мови

21 лютого ми відзначали Міжнародний день рідної мови .                     Це свято було засноване з метою збереження, розвитку та широкого використання рідних мов в усьому світі. Цей день символізує права національних меншин на визнання своєї мови.

12:06 23.02.2018

«Пам'ять єднає»

«Пам'ять єднає»

20 лютого – особлива дата, День Героїв Небесної Сотні. В цей день  в краєзнавчій кімнаті  при Будинку культури Великобілозерської сільської ради проведена тематично-оглядова екскурсія «Пам'ять єднає» для учнів Великобілозерського НВК № 1 та  для дітей учасників художньої самодіяльності закладу. Захід пройшов з метою вшанування пам’яті героїв Небесної сотні, прищеплювати любов до Батьківщини, виховувати  патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

11:16 23.02.2018

День рідної мови

День рідної мови

21 лютого у Великобілозерському навчально-виховному комплексі №1 були проведені заходи, присвячені Дню рідної мови.

20:52 22.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора