A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

«Їм не вручали повісток»

«Їм не вручали повісток»

   14 березня  в Центральній бібліотеці було проведено патріотичну годину до Дня українського добровольця «Їм не вручали повісток» для студентів Великобілозерського професійно-аграрного ліцею, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. Присутні дізналися про історію створення цього свята, познайомилися з героїчними сторінками історії нашої країни, які стали основою для запровадження  відзначення цього пам’ятного дня.

14:13 15.03.2018

«Книгоманія – 2018"

«Книгоманія – 2018"

14.03.2018 року  на базі центральної бібліотеки  проведено спільну нараду шкільних та сільських бібліотекарів, на якій завідувач дитячою бібліотекою Чебан О.П. проінформувала бібліотекарів  про умови та терміни проведення відбірних, шкільних та сільських етапів «Книгоманія – 2018».

14:12 15.03.2018

«Палахкотить, як свічка, праведна душа Кобзаря»

«Палахкотить, як свічка, праведна душа Кобзаря»

Є в українській літературі імена, що увібрали в себе живу душу народу, стали часткою його життя. Таким ім’ям для нас, українців, стало ім’я Тараса Григоровича Шевченка, чия поезія уже понад сто років викликає в людях почуття гордості і захоплення красою, своєю силою і народною мудрістю.

14:05 15.03.2018

Життєпис Великого генія

Життєпис Великого генія

12 березня 2018 року у Великобілозерській загальноосвітній школі І – ІІ ступенів №2 відбулася святкова лінійка, присвячена 204 річниці від дня народження безсмертного класика літератури, геніального співця українського народу Т.Г. Шевченка. Учні пригадали життєпис Великого генія, декламували напам’ять поезії Великого пророка та із цікавістю переглядали виставку на честь Т.Г. Шевченка. На виставці були представлені твори поета, його малюнки, портрети автора, фотографії, газетні статті, присвячені життю та творчості геніального поета – революціонера.

14:01 15.03.2018

Т.Г.Шевченко

Т.Г.Шевченко

Загальношкільною лінійкою 12 березня 2018 року у Великобілозерській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №6 розпочався тиждень української мови та літератури, присвячений Шевченківським дням. На лінійці учні були ознайомлені з планом проведення тижня, який проводиться з метою донести до учнів красу і багатство рідної мови; формувати відчуття краси рідної мови; розвивати мовленнєві здібності учнів; збагачувати словниковий запас; розширити кругозір учнів та поглибити знання життєвого і творчого шляху Т.Г.Шевченка, підвищувати рівень декламаторських здібностей, сприяти самореалізації кожного учасника, задіяного у програмі тижня; виховувати любов до рідної мови та розуміння її краси і необхідності для нашого життя.

13:57 15.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора