A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Візит до Веселівської ОТГ

Візит до Веселівської ОТГ

Новий сучасний ЦНАП за підтримки ULEAD з Європою: створення ЦНАП . За запрошенням Веселівська Громада 28 лютого разом з Великобілозерським сільським головою Батрак І.І. та начальником загального відділу Великобілозерської сільської ради Александра Билык взяли участь у урочистому відкритті першого у Запорізькій області селищно-районного Центру надання адміністративних послуг.

23:09 01.03.2018

Розробка Стратегії до 2020 року

Розробка Стратегії до 2020 року

 За консультативної підтримки Запорізький Центр розвитку місцевого самоврядування Великобілозерська ОТГ розпочала розробляти Стратегію сталого розвитку до 2020 року. Сьогодні, незважаючи на погодні умови, відбулось перше засідання робочої групи, до якої увійшли представники бізнесу, влади, громадськості. Директор Центру Olexandr Svystun пояснив процес роботи над важливим для розвитку території документом, закцентував увагу на важливості відкритості, прозорості та максимального залучення мешканців усіх населених пунктів, що входять до складу ОТГ, ознайомив зі зразками анкетам для соціологічних опитувань. Експерт з питань надання муніципальних послуг Тетяна Бордюг надала інформацію про конкурс на облаштування центрів надання адміністративних послуг, який найближчим часом буде оголошений Програмою "U-LEAD з Європою".  Протягом 2018 року Запорізький Центр розвитку місцевого самоврядування надаватиме підтримку у розробці Стратегій п’яти відібраним об’єднаним територіальним громадам Запорізької області. Перші засідання робочих груп вже відбулись у Приморській, Комиш-Зорянській, Великобілозерській ОТГ.  Запорізький Центр розвитку місцевого самоврядування створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону України

22:59 01.03.2018

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ

24 лютого 2018 року у місті Запоріжжі відбувся обласний етап патріотичного конкурсу “Україна — це Ми”. Його провели у рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості “Єдина родина”. Для цього до Запоріжжя з’їхалася молодь з усього регіону. Учасники співали пісні та читали вірші.

22:50 01.03.2018

«Я малюю казку»

«Я малюю казку»

    26 лютого 2018 року у Великобілозерській ЗОШ І – ІІ ступенів № 5 підвели підсумки Тижня української мови та конкурсів малюнків «Я малюю казку», «Вивчаймо мову українську». Найактивніших учасників і переможців конкурсів було відзначено й нагороджено призами , солодощами.

13:31 27.02.2018

«Відгадай казку»

«Відгадай казку»

    23 лютого 2018 року у Великобілозерській ЗОШ І – ІІ ступенів № 5була проведена конкурсно – розважальна програма знавців української мови серед учнів початкових класів: літературна вікторина, конкурс «Відгадай казку», відгадування загадок, доповнення приказок, скоро мовлення скоромовок, розгадування кросвордів, ребусів.

13:30 27.02.2018

«Рідна земля для нас всіх – Україна!»

«Рідна земля для нас всіх – Україна!»

22 лютого 2018 року у Великобілозерській ЗОШ І – ІІ ступенів № 5 під час проведення Тижня початкових класів пройшов інтелектуальний квест «Рідна земля для нас всіх – Україна!» (Богослав Н. І., Гомонець Н. В., Усенко Т. В., Калашник Т. Д.)

13:29 27.02.2018

Загальношкільне свято «Наша мова солов’їна».

Загальношкільне свято «Наша мова солов’їна».

    21 лютого 2018 року у Великобілозерській ЗОШ І – ІІ ступенів № 5 відбулося загальношкільне свято «Наша мова солов’їна». Цю подію ми присвятили Міжнародному дню рідної мови. Всі учні стали учасниками свята: співали пісні про нашу наймилозвучнішу, барвінкову, ласкаву рідну мову, читали про неї вірші, розповідали легенди, писали диктант національної єдності та стали учасниками флешмобу «Вивчаймо рідну мову!» (Підготували свято Богослав Н. І., Гомонець Н. В., Усенко Т. В., Калашник Т. Д., Куртяк О. О.)

13:27 27.02.2018

Мова - духовний скарб нації.

Мова - духовний скарб нації.

Мова - духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях.

09:55 27.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора