A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Міжнародний день сім’ї.

Дата: 17.05.2019 10:20
Кількість переглядів: 397

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

      Міжнародний день сім'ї - день наших з Вами родин. Це свято народилося з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу. У всі часи любов і повага до батьків була основою народної моралі і її найвищим законом. Мати – це ніжна берегиня сім’ї, а батько – її міцна і надійна опора. На добрих материнських порадах і мудрих батьківських настановах тримається світ, з цього проростають здобутки кожного нового покоління. Саме тому, 16 травня в рамках Міжнародного Дня сім'ї в дошкільному підрозділі Великобілозерського НВК № 1 пройшло свято "Моя сім'я". Діти розповідали вірші про рідних, про дружні стосунки в сім'ях, співали пісні, в яких виявляли всю свою любов і шану до батьків та вітали присутніх запальними таночками. Батьки вихованців презентували родинні газети, брали участь в цікавій вікторині. А по завершенню маленькі моделі разом з мамами приготували справжній показ «ЕКО МОДИ»!!! Всі учасники нагороджені дипломами, шоколадними медалями і невеличкими презентами. Колектив дошкільного закладу вдячний батькам та дітям, які взяли участь у святі.

  Вітаємо з Міжнародним днем сім’ї. Бажаємо миру і спокою, радості та світлої надії, нехай міцне здоров’я, життєва енергія, щира любов, сімейний затишок та веселий сміх наповнюють ваші оселі!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора