A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Святкування Дня св. Валентин

Святкування Дня св. Валентин

14 лютого 2018 року у Великобілозерській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №6 відбулося святкування Дня св. Валентина. Протягом дня у школі працювала пошта. Учні та вчителі мали змогу привітати один одного листівками. Після уроків учні взяли участь у розважальній грі "Поле чудес"

11:25 16.02.2018

Афганістан - наш біль і наша незагойна рана

Афганістан - наш біль і наша незагойна рана

Афганістан - наш біль і наша незагойна рана. 15 лютого 2018 року минуло 29 років з дня виведення радянських військ з Афганістану. За роки війни в Афганістані служили, за різними даними, від 620 тис. До мільйона радянських солдатів, втрати радянської сторони склали понад 15 тисяч осіб. Наші солдати віддали життя, виконуючи завдання, які поставило керівництво країни.Віддаючи данину поваги тим, хто проявив найвищу силу духу, самовідданість, героїзм, виконуючи бойовий обов'язок 15 лютого 2018 року для учнів Великобілозерської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №6 була проведена виховна година "Біль Афганістану". Закінчилася десятилітня ніким і нікому не оголошена трагічна війна. Але в людській пам’яті вона буде жити довго, тому що її історія написана кров’ю солдат і сльозами жінок та матерів, обелісками з залізними зірочками та піснями, які увірвалися в наше життя фронтовим вітром. Летять, відлітають у вічність роки і скільки б їх не минуло, не зітруть у нашій пам’яті імена воїнів-афганців.

11:14 16.02.2018

День Валентина – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

День Валентина – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

14 лютого 2018 року у Великобілозерському НВК №1 святкували День Святого Валентина. У школі з самого ранку працювала пошта « Святого Валентина», та фотозона « Арка кохання», також діти записували свої думки до « Книги зізнань», та шукали собі пару за номерком і створювали « Серце кохання». Всі  учні нашої школи радісно прийняли участь у святкуванні, адже День Валентина – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

14:10 14.02.2018

«Так ніхто не кохав…»

«Так ніхто не кохав…»

14.02.2018 року у Великобілозерській ЗОШ І-ІІ ступенів№ 5 було відзначено День Святого Валентина. Діяла святкова пошта з метою визначення Валентина і Валентини школи. Було проведено тематичний виступ учнями 6-го класу для учнів школи «Так ніхто не кохав…»  (Класний керівник Победріна С.І.)

14:06 14.02.2018

«Життя обпалене війною»

«Життя обпалене війною»

   15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29- річниця виведення радянських військ з Афганістану. Саме з цієї нагоди 14 лютого у центральній бібліотеці Великобілозерської сільської ради відбулася патріотична година на тему «Життя обпалене війною» для студентів Великобілозерського професійно – аграрного ліцею. Пізнати воєнні сторінки минулого студентам допомогли  бібліотекарі, розповівши про тодішні події і підсиливши емоції незабутніми поетичними рядками та відео-презентаціями. Присутні вшанували пам’ять воїнів – афганців хвилиною мовчання.

14:02 14.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора