A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

УВАГА: ОГОЛОШЕНО ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ.

УВАГА: ОГОЛОШЕНО ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ.

За прогнозом Гідрометцентру в період з 30 жовтня до 4 листопада 2017 року на території Запорізької області очікується погіршення погодних умов, а саме: пориви вітру до 30 м/с. Можливе виникнення надзвичайних подій, пов’язаних з поваленими деревами, повітряними лініями електропередач, пошкодженими дахами будинків.

19:42 02.11.2017

Збільшено виплати дітям - інвалідам

Збільшено виплати дітям - інвалідам

Дітям-інвалідам збільшено розмір матеріальної допомоги Відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям – інвалідам», які застосовуються з 1 жовтня 2017 року, діють нові розрахунки державної допомоги.

13:00 20.10.2017

Робота інвалідів

Робота інвалідів

Підприємства, де працюють інваліди, отримають пільги на оподаткування Доцільність надання підприємствам громадських організацій інвалідів дозволів на право користування пільгами з оподаткування розглянуто на засіданні регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Запорізькій області.

16:49 19.10.2017

Новини про медичну реформу

Новини про медичну реформу

Верховна Рада України підтримала підготовлені Кабінетом Міністрів України рішення, які започатковують медичну реформу в Україні, передусім в частині фінансування галузі та надання державних гарантій надання медичних послуг та лікарських засобів. Так, за ухвалення урядового законопроекту «Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів», який розглядався в сесійній залі протягом трьох днів, в цілому проголосували 240  народних депутатів.

16:45 19.10.2017

Участь в "InCoForum -2017"

Участь в "InCoForum -2017"

Керівництво Великобілозерської ОТГ взяло участь в міжнародному форумі «InCoForum -2017»  , який відбувся у виставковому центрі «Козак-Палац» м. Запоріжжя . Цьогорічний форум , присвячений актуальним питанням кооперації об’єднаних територіальних громад і бізнесу, відвідали представники близько 50 країн світу.Серед учасників форуму більше 40 авторитетних українських та зарубіжних експертів з питань децентралізації, енергоефективності та бізнес-стратегій , потенційні інвестори ,  представники міжнародних донорських організацій (ПРООН, USAID, U-LEAD, Фонд «Відродження») , 27 Надзвичайних та Повноважних послів в Україні: Болгарії, Грузії, Казахстану, ОАЕ, Узбекистану, Хорватії, Чорногорії та багатьох інших країн, представники ЄС в Україні.

10:27 13.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора