Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ОПЕРАТИВНА НАРАДА

ОПЕРАТИВНА НАРАДА

06 листопада 2017 р.відбулася оперативна нарада у сільського голови. Було розглянуто ряд поточних питань. За підсумками наради надані доручення та встановлені терміни їх виконання.   

14:07 06.11.2017

Привітання з днем народження

Привітання з днем народження

6 листопада свій день народження святкує Ющук Олександр Іванович  - фахівець із соціальної роботи Великобілозерської сільської ради.

08:50 06.11.2017

УВАГА ! ОГОЛОШЕННЯ.

УВАГА ! ОГОЛОШЕННЯ.

Шановні жителі громади! Доводимо до Вашого відома, що ШВИДКА МЕДИЧНА ДОПОМОГА знаходиться за новою адресою: с.В.Білозерка, вул. Центральна, 92 ( орієнтир - поруч знаходиться відділення ПриватБанку)   

16:45 04.11.2017

Шановні працівники соціально сфери!

Шановні працівники соціально сфери!

   Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що ті українці, які потребують допомоги, уваги й підтримки держави не забуті, не покинуті, бо відчувають себе захищеними у цей непростий для нашої держави час. Ви, дорогі працівники соціальної сфери, є ті хто приймає на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди, ті хто від проблем не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного, А тому служіння обраній вами справі, почуття обов’язку, високий професіоналізм, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу.  З почуттям великої вдячності бажаємо Вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, благополуччя, миру, подальших успіхів у роботі.   Нехай посіяні вами зерна добра і милосердя завжди дають дружні сходи в серцях і душах людей!

20:42 02.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора