A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Участь у Форумі

Участь у Форумі

10 листопада 2017 р. в м. Києві в приміщенні ДП Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбувся Форум представників місцевих рад. На форумі був присутній сільський голова Великобілозерської сільської ради     Батрак Ігор Іванович.

10:06 13.11.2017

Семінар

Семінар

9-10 листопада в м. Запоріжжя пройшов семінар в сфері «Публічні закупівлі в Україні». Отримала сертифікат про підвищення кваліфікації з питань організації та здійснення закупівель за програмою «Публічні закупівлі в Україні» Дуденко В. А. – перший заступник сільського голови, та отримали сертифікат про проходження навчання  з питань організації та здійснення закупівель за програмою «Публічні закупівлі в Україні»   Лиходід Л. М. – спеціаліст сільської ради, Криворучко К. М. – головний спеціаліст відділу економічного розвитку інвестицій та регуляторної діяльності сільської ради.

10:04 13.11.2017

Привітання зі святом

Привітання зі святом

Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначили культпрацівники Великобілозерського району. З вітальними словами до учасників звернулися сільський голова Батрак І. І., та перший заступник сільського голови Великобілозерської сільської ради Дуденко В. А. Родзинкою цього святкового заходу став колоритний концерт за участю дітей музичної школи.

19:38 08.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора