A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Проведено нараду з керівниками закладів освіти

Проведено нараду з керівниками закладів освіти

19 липня 2017 року Ігор Батрак провів нараду з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів,на якій розглянуто проекти навчальних планів ЗНЗ на 2017 -2018 навчальний рік, обговорено пропозиції щодо внесення корективів у подані проекти з метою покращення якості надання освітніх послуг,створення умов для навчання відповідно до професійного самовизначення учнів 10-11 класів,здійснено аналіз педагогічних кадрів.які будуть викладать у старшій профільній школі.

18:23 19.07.2017

Обрережно шахраї

Обрережно шахраї

Зловмисники звертаються до керівників підприємств і пропонують перерахувати гроші на рахунки різних благодійних організацій. Зібрані кошти обіцяють спрямувати на потреби бійців  або ж на оздоровлення дітей учасників АТО. Псевдоблагодійники діють від імені керівництва облдержадміністрації.

14:43 16.07.2017

У об’єднаній територіальній громаді запроваджують посаду інспектора праці

У об’єднаній територіальній громаді запроваджують посаду інспектора праці

На виконання  розпорядження голови облдержадміністрації «Про організацію роботи щодо забезпечення реалізації повноважень органів місцевого самоврядування в частині державного контролю за додержанням законодавства про працю», рішенням другої позачергової сесії Великобілозерської сільської ради введено до штатного розпису виконавчих органів сільської ради посаду інспектора праці.Проводиться підбір кадрів на посаду інспектора праці відповідно до чинного законодавства.

14:40 16.07.2017

Підготовка до святкування Дня Незалежності

Підготовка до святкування Дня Незалежності

14 липня 2017 року Великобілозерський сільський голова Ігор Батрак провів засідання оргкомітету з питань підготовки та організації святкування 26-ї річниці незалежності України , на яке були запрошені перший заступник голови райдержадміністрації,заступник голови райдержадміністрації,керівники закладів культури та начальник відділу освіти,культури і туризму,молоді та спорту райдержадміністрації. Розглянуті основні організаційні питання щодо проведення урочистостей до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

14:31 16.07.2017

Децентралізація і земля .

Децентралізація і земля .

Сьогодні продовження реформи децентралізації влади можливе тільки завдяки прийняттю відповідної законодавчої бази, а у депутатів Верховної ради залишається лише тиждень перед канікулами (якщо їх не відмінять), щоб підтримати важливий закон, який дозволить об"єднаним територіальним громадам розпоряджатися землею поза межами населених пунктів .

00:30 14.07.2017

ГРОМАДИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗНАЙОМИЛИСЬ З ЕЛЕКТРОННИМ ВРЯДУВАННЯМ

ГРОМАДИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗНАЙОМИЛИСЬ З ЕЛЕКТРОННИМ ВРЯДУВАННЯМ

13 липня на базі Запорізького ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» спільно з ЄС/ПРООН пройшов семінар на тему: «Електронне врядування та надання адміністративних послуг в об’єднаних територіальних громадах» для голів та заступників органів місцевого самоврядування ОТГ. - Даний захід присвячений надзвичайно важливій темі, яка стосується реформи децентралізації влади. Реформування адміністративних послуг, створення ЦНАПів, електронне врядування – це ті ключові питання, які сьогодні ставлять перед собою органи місцевого самоврядування для покращення та наближення якісних послуг, які надаються мешканцям ОТГ. Саме з цією метою ми запросили одного з провідних фахівців в зазначеній галузі Святослава Жлуктенко, який є заступником голови правління ГО «Розумне місто». Я вважаю, що сьогодні відбувся прекрасний діалог між громадами та спікером і це найважливіше, - розповів директор Регіонального Центру Олександр Свистун . Загалом семінар складався з двох частин: ідентифікація болючих питань, які виникають в громадах та наявні інструменти, які вже сьогодні можна застосувати для вирішення даних проблем. Наприкінці заходу спікер ознайомив представників громад з процесом створення електронної адміністративної послуги через візуальний конструктор послуг та продемонстрував сучасні підходи з надання електронних послуг на прикладі платформи «Розумне місто». Завершився семінар дискусією між експертом та громадами, які мали змогу отримати відповіді на свої запитання.

00:24 14.07.2017

2-а позачергова сесія

2-а позачергова сесія

11.07.2017 відбулося засідання 2-ї позачергової сесії Великобілозерської сільської ради . Під час сесії депутати розлянули 54 питання і прийняли відповідні рішення . Одним з основних рішеннь було затвердження плану соціально-економічного та культурного розвитку Великобілозерської сільської об'єднаної територіальної громади на 2017-2018 р. . Також були прийняті рішення про встановлення ставок земельного податку та орендної плати за земельні ділянки на 2018 р.

16:46 11.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора