A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вручення ранців майбутнім першокласникам

Вручення ранців майбутнім першокласникам

Депутати Великобілозерської сільської ради Ходус Теятна Вікторівна та Олександр Станіславович,Кобченко Олег Володимирович та Ніна Анатоліївна,Білик Лілія Олександрівна та Патенко Іван Вікторович виявили бажання та підтримали існуючу традицію по врученню шкільних ранців майбутнім першокласникам певної категорії дітей.Депутати побажали дітям бути гідними громадянами своєї Батьківщини,гарно навчатися,своїм навчанням примножувати здобутки Великої Білозерки.

12:31 28.08.2017

Розваги для дітей

Розваги для дітей

Одночасно маленькі мешканці району розважалися зі своїми мультиплікаційними улюбленцями – ростовими ляльками Лунтіком, Фіксиками та клоунами, які підготували для дітлахів цікаві конкурси та забави. Також малеча  мала нагоду покататися на з  чотириногих вихованцях кінно-спортивного  клубу «Рубін»  та зробити селфі з малюком ПОНІ.

12:30 28.08.2017

Козацькі забави

Козацькі забави

Святкування продовжилося конкурсно-розважальною програмою «Козацькі забави», в якій взяли участь дві команди. Учасники команд проявили запальне завзяття, позмагалися у спритності, силі та винахідливості і довели всім присутнім, що ми є справжніми нащадками славних козаків.

12:29 28.08.2017

Святкова хода до Дня незалежності України

Святкова хода до Дня незалежності України

24 серпня 2017 року Великобілозерський район святкував  26-у річницю незалежності України.  Святкові заходи розпочалися з урочистої ходи від районної ради. Колона, прикрашена Державними прапорами, синьо-жовтими кульками, на чолі з керівниками району  поклали квіти до пам’ятника великому сину України -  Тарасу Шевченко.   Учасники ходи, одягнені у вишиванки та з державною символікою на грудях, урочисто крокували вулицями села до районного будинку культури, де й проходило святкування.

12:28 28.08.2017

Підняття Державного Прапору України

Підняття Державного Прапору України

 23 серпня 2017 року за участі представників Великобілозерської сільської ради  відбулась урочиста церемонія підняття Великого Державного Прапора України.  Почесне право підійняти Державний Прапор України надано фахівцю із соціальної роботи Великобілозерської сільської ради,демобілізованому учаснику АТО Данилюку Руслану Леонідовичу та його дітям - доньці Єві та сину Єгору.

07:41 28.08.2017

Пляжний волейбол до Дня незалежності

Пляжний волейбол до Дня незалежності

24 серпня 2017 року  на спортивному стадіоні Великобілозерського навчально- виховному комлексу №1 відбулися змагання з пляжного волейболу за підтримки об"єднаної громади.

07:26 28.08.2017

Книжкова виставка у сільській бібліотеці

Книжкова виставка у сільській бібліотеці

В сільській бібліотеці Великобілозерської сільської ради до двадцять шостої річниці незалежності України присвячена книжкова виставка «Моя країна – Україна» та зображення державних символів Герба, Прапора та Гімну.

11:14 18.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора