A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Тематичні короткострокові семінари для посадових осіб місцевого самоврядування

Дата: 26.04.2019 05:50
Кількість переглядів: 321

24 квітня 2019 року в Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів було організовано й проведено тематичні короткострокові семінари для посадових осіб місцевого самоврядування.

 "Актуальні питання проходження служби в органах місцевого самоврядування" для посадових осіб місцевого самоврядування – працівників кадрових служб об’єднаних територіальних громад, на якому була присутня Віта Голєва, начальник відділу кадрової роботи Великобілозерської сільської ради. До викладання навчального матеріалу на семінар було залучено викладачів-практиків, зокрема, начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Дніпропетровській та Запорізькій областях Світлану Бамбизову; головного державного інспектора Головного управління Держпраці у Запорізькій області Ірину Ващиліну; начальника відділу організації надання послуг роботодавцям Запорізького обласного центру зайнятості Тетяну Заліпяцьку.
 

Семінар з актуальних питань реалізації положень законодавства щодо звернення громадян та доступу до публічної інформації для посадових осіб місцевого самоврядування – працівників об’єднаних територіальних громад, який відвідала Олександра Децюра, начальник загального відділу Великобілозерської сільської ради. Для реалізації програми семінару були запрошені працівники відділу роботи із зверненнями громадян апарату Запорізької облдержадміністрації (Кас’яненко Д. В., Закарлюка Т. О., Сердюк С. Г.) та директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Наливайко П. І.

Та "Ділове українське мовлення в діяльності органів місцевого самоврядування", на якому побувала Тетяна Ходус, секретар Великобілозерської сільської ради. З практичними аспектами застосування ділової української мови в діяльності посадових осіб місцевого самоврядування та організації документування управлінської діяльності в органах місцевого самоврядування учасників семінару ознайомили доцент кафедри української мови Запорізького національного університету, кандидат філологічних наук Наталя Олександрівна Зубець та заступник директора – начальник відділу підготовки аналітичних матеріалів та документаційного забезпечення Державного архіву Запорізької області Ольга Леонідівна Ядловська.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора