A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

17 квітня 2019 року о 10-00 годині на базі дошкільного підрозділу Великобілозерського навчально-виховного комплексу №1 (школа-дитячий садок) було проведено фестиваль музичної творчості «Перлинки Запорізького краю»

Дата: 17.04.2019 14:54
Кількість переглядів: 848

Фото без опису

З метою виявлення і підтримки обдарованих вихованців закладів дошкільної освіти Великобілозерської об’єднаної територіальної громади17 квітня 2019 року о 10-00 годині на базі дошкільного підрозділу Великобілозерського навчально-виховного комплексу №1 (школа-дитячий садок) було проведено фестиваль музичної творчості «Перлинки Запорізького краю» серед дітей старшого дошкільного віку. У Фестивалі взяли участь вихованці Дошкільних навчальних закладів «Віночок», «Малятко», «Золотий ключик» та дошкільного підрозділу Великобілозерського НВК №1 (школа-дитячий садок). Учасники Фестивалю показали високий рівень підготовки та акторської майстерності.     

У номінації танці перемогу та право представляти громаду на обласному етапі Фестивалю музичної творчості отримав танцювальний дует Дошкільного навчального закладу «Віночок» у складі Пастарнак Каті та Свириденко Аліси з композицією "Танок квітів".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора