Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

І міжрайонний турнір з міні-футболу серед юнаків 2004-2006 р. н. на Кубок «Граймо за Україну разом!» під патронатом Великобілозерського сільського голови І. І. Батрака

Дата: 21.04.2019 09:53
Кількість переглядів: 487

20 квітня 2019 року на базі Великобілозерського навчально-виховного комплексу №1 (школа-дитячий садок) Великобілозерської сільської ради за сприянням Великобілозерського сільського голови Батрака Ігоря Івановича та під пильним керівництвом директора Великобілозерського сільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Бєлана Івана Юрійовича  пройшов турнір з міні-футболу серед юнаків 2004-2006 р. н. на Кубок «Граймо за Україну разом!» під патронатом Великобілозерського сільського голови                     І. І. Батрака.

В змаганнях взяли участь 7 команд, а саме: ФК «Таврія» м. Василівка -2 команди, «Олімп -НВК» с. Велика Білозерка - 2 команди, ФК «Ізвєстія» с. Широке Василівський район, ФК «Енергія» м. Енергодар, ФК «Дніпро» с. Благовіщенка.

Змагання проводилися згідно діючих правил гри в міні-футбол.

Відповідно рішення суддівської колегії нагороджено Кубками «Граймо за Україну разом!»  такі команди, а саме:

І місце – ФК «Таврія» м. Василівка;

ІІ місце - ФК «Таврія» м. Василівка;

ІІІ місце – ФК «Дніпро» с. Благовіщенка.

Нагороджено статуетками:

 «Кращий воротар» - Косікову Анжеліку;

 «Кращий захисник» - Кажана Данила;

 «Кращий гравець» - Мартинця Назара.

Висловлюємо велику вдячність Великобілозерському сільському голові Батраку Ігорю Івановичу, який приділяє значну увагу у сфері фізичної культури та спорту, адже це – запорука гармонійного розвитку особистості, виховання здоров’я підростаючого покоління та Бєлану Івану Юрійовичу за сприяння розвитку дитячого спорту на території Великобілозерської сільської об’єднаної територіальної громади.

Впевнені, що ваші відданість справі та професіоналізм будуть і надалі служити на благо формування здорового способу життя серед дітей та молоді громади. 

 

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора