A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

«УПА – відповідь нескореного народу»

«УПА – відповідь нескореного народу»

 Близько 100 тисяч молодих хлопців та дівчат кинули виклик обом головним учасникам війни, обом тоталітарним режимам – нацистському та комуністичному. Вони стали воїнами Української Повстанської Армії. Це військове формування було не найбільшим серед тих, що зійшлися в смертельному герці на українській землі. Але було найважливішим, адже УПА була єдиною армією в Другій світовій війні, створеною самими українцями. Книгу «УПА – відповідь нескореного народу» за редакцією        В. В’ятровича було презентовано у Великобілозерській ЗОШ I-II ступенів №5 16.04.18р.

09:28 19.04.2018

«Ти живеш своїми діями, а не тілом. Ти-це твої вчинки, і немає іншого тебе»

«Ти живеш своїми діями, а не тілом. Ти-це твої вчинки, і немає іншого тебе»

Кожного року у Великобілозерській ЗОШ І-ІІ ступенів № 5  приділяється належна увага догляду за пришкільною територією. Тому і цього навчального року в рамках акції «Довкілля» учні 9 класу разом зі своїми батьками взяли участь в озелененні шкільного подвір’я. Випускники висадили на шкільні клумби 30 кущів троянд. Вони впевнені, що не одне покоління вчителів й учнів нашої школи буде милуватися цими прекрасними та шляхетними квітами. Адже, як говорить французький письменник і гуманіст Антуан де Сент-Екзюпері: «Ти живеш своїми діями, а не тілом. Ти-це твої вчинки, і немає іншого тебе.»

08:08 16.04.2018

Червона рута

Червона рута

7 квітня 2018 року в місті Запоріжжі на базі Палацу культури “Орбіта” відбувся обласний відбірковий конкурс ХVІ Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики “Червона рута-2019”.

08:04 16.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора