A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Міні - Міс "Білозерчаночка - 2017 "

Міні - Міс "Білозерчаночка - 2017 "

Багато гостей завітало в суботу 24 червня 2017 року до районного будинку культури щоб помилуватися красою юних білозерчаночок – учасниць конкурсу краси «Міні – міс «Білозерчаночка – 2017»,в якому взяли участь семеро конкурсанток віком 7-9 років. Не просте завдання стояло перед журі конкурсу,адже кожна з учасниць по своєму була неповторна і незрівнянна. Присутні побачили дівчаток у всій красі, мали змогу помилуватись ними в українському вбранні,посмакували смачними стравами ,які юні господарочки приготували разом зі своїми мамами та бабусями,були приємно враженні талантами учасниць. В нелегкій боротьбі титул «Міні - міс «Білозерчаночка 2017» та корону краси отримала Гулько Ангеліна, титул «Посмішка» Малімон Марія, Олександра Кравченко – титул «Чарівність»,Олександра Шевченко – титул «Оригінальність»,Панкратова Ангеліна – титул «Грація», Ксенія Гвоздик – титул «Елегантність»,Крамарець Анастасія –«Загадковість». Всі учасники конкурси отримали подарунки,грамоти,солодощі, а глядачі отримали гарний настрій.https://www.youtube.com/watch?v=r9o-BfDeYpE&feature=youtu.be 

10:12 25.06.2017

Військова служба за контрактом

Військова служба за контрактом

Підписати контракт про проходження військової служби у Збройних силах України можна на термін від 6 місяців і до 5 років. Серед основних вимог для кандидатів: відмінний стан здоров’я, психологічна стійкість, а також відсутність судимостей за тяжкі злочини.

10:06 25.06.2017

Природні джерела Великобілозерського району

Природні джерела Великобілозерського району

Вже понад 8 років вВеликобілозерському районі затверджений та діє туристичний маршрут «Білозерські дива та таємниці», до якого був включений туристичний об’єкт «Природні джерела» в с. Новоперівка. Під час чергового об’їзду об’єктів туристичного маршруту було виявлено, що частина джерел майже повністю замулена внаслідок засмічення під час опадів та випасу худоби. Представниками Великобілозерської громади, працівниками відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту райдержадміністрації 17 червня 2017 року проведено молодіжну акцію «Доторкнись до своїх джерел», в якій взяли участь працівники освіти та культури Великобілозерського району. Ідея акції передбачає відновлення та розчищення природних джерел з метою збереження їх для майбутніх поколінь. Наразі проводиться експедиційна робота по виявленню занедбаних природних джерел. Громада закликає молодь та усіх небайдужих мешканців району брати активну участь у проведенні подібних акцій. Розвиток туризму – це справа кожного.. Бо успіх окремої громади – то досягнення всього Запорізького краю! Долучайтеся влітку до чудової практики.

10:00 25.06.2017

Розпочато роботу сайту

Розпочато роботу сайту

Згідно закону "Про доступ до публічної інформації" органів влади і місцевого самоврядування прийнятого 9 травня 2011 р. сайт Великобілозерської сільської ради розпочав свою роботу. На сайті буде опублікована офіційна інформація для публічного ознайомлення.

15:23 28.07.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора