A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

«Інклюзивна освіта – від теорії до практики»

Дата: 11.01.2019 08:50
Кількість переглядів: 714

На базі Великобілозерського навчально-виховного комплексу №1 (школа-дитячий садок) 9-10 січня 2019 року проводилися семінар на тему «Інклюзивна освіта – від теорії до практики» та семінар-тренінг «Компетентнісний підхід до освітнього процесу як вимога сучасності».

На семінарі були надані рекомендації педагогам щодо організації роботи в інклюзивному класі, обговорено основні підходи та технології диференціації навчання та виховання дітей в освітньому середовищі. З даної теми виступила психолог навчального закладу Білик Наталія Миколаївна, вчитель початкових класів  Децюра Наталія Петрівна та асистент вчителя, де навчаються діти з особливими потребами Давиденко Вікторія Олександрівна.

У ході семінару-тренінгу педагоги обговорили основні компетентності учнів нової української школи. Метою проведення стало вироблення позитивної мотивації діяльності педагогічного колективу, вивчення та впровадження ефективних та дієвих технологій компетентнісного навчання, обмін досвідом з проблем реалізації компетентнісного підходу. Вчителями початкової ланки Лой Тетяною Миколаївною, Цьопою Світланою Леонідівною, Саманько Василиною Миколаївною та Товчигречкою Тетяною Олексіївною було проведено різнотипні завдання та запропоновано нові форми навчання, що послугують цікавинкою для НУШ. Завершенням семінару-тренінгу став виступ заступника директора з НР Мисюри Оксани Анатоліївни, яка зазначила важливість обраної теми.

На семінарі та семінарі-тренінгу панувала позитивна та дружня атмосфера.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора