A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Дата: 29.12.2018 09:01
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

 

Шановна Великобілозерська громадо!!!

                  Великобілозерська сільська рада, виконавчий комітет щиро вітають Вас

                                           з Новим роком та Різдвом Христовим!

       Ось і минає 2018 рік. Він був складним для всіх нас, для всієї країни. Будемо сподіватися, що наступний 2019, принесе на нашу землю мир та спокій. Давайте разом під бій курантів загадаємо бажання, аби в наступному році в єдиній, незалежній, цілісній Україні ми не знали, що таке  ворожнеча. А натомість хай запанує злагода, любов та добробут. Сподіваємося, що наступний рік надасть нам можливість вирішити всі проблемні питання, які турбують нас з Вами.

     Наступний рік буде непростим, адже перед нами стоятимуть нові випробування, які вимагатимуть від нас згуртованості, високої громадянської свідомості і  незгасної любові до України. Та будьмо певні того, що будь-які труднощі можна подолати.

 

   Тож  бажаємо всім Вам здійснення найзаповітніших мрій та задумів, міцного здоров’я та  натхнення. Нехай Новий рік та Різдво Христове подарують родинне тепло та затишок, шану та любов від рідних та близьких, виправдають Ваші самі добрі надії і прагнення, принесуть достаток і добробут Вашим сім’ям. Хай станеться справжнє новорічне диво, яке принесе радість до кожної оселі.

 

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

 

З повагою Великобілозерський сільський голова,

виконавчий комітет,

та депутатський корпус.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора