A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Інформація Енергодарського управління ГУ ДФС у Запорізькій області

Дата: 27.12.2018 08:34
Кількість переглядів: 310

 

 

 

 

 

 

Валерій Манько: "Власники запорізької нерухомості сплатили до місцевих бюджетів понад сто мільйонів"

 

Майже 30 тисяч власників об’єктів нерухомості Запорізької області  спрямували до місцевих скарбниць 102 мільйони гривень податку на нерухоме майно. Це на 29,2 мільйона або на 40 відсотків більше, ніж у аналогічному періоді минулого року.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, із загальної суми понад 73,5 мільйона сплатили суб'єкти господарювання-юридичні особи. Рівень минулорічних надходжень перевищено на 17,7 мільйона або на 32 відсотки. Фізичні особи перерахували 28,3 мільйона, що на 11,5 мільйона або на 68 відсотків більше, ніж у січні-листопаді 2017 року.

Найбільші відрахування забезпечили власники майна м. Запоріжжя – 35 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського і Веселівського районів – 19,7 мільйона, Якимівського та Приазовського районів – близько 11 мільйонів, майже стільки ж надійшло від платників м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів; 9,2 мільйона отримали бюджети Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів, понад 4 мільйони – Оріхівського та Гуляйпільського районів, також більш ніж 4 мільйони сплачено у Василівському та Михайлівському районах.

У 2018 році в регіоні податок на нерухомість сплачують понад чотири тисячі юридичних осіб та майже 26 тисяч фізичних осіб.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

 

 

З початку року майже дев'ять тисяч запоріжців отримали офіційне працевлаштування та зарплату

 

На Запоріжжі протягом одинадцяти місяців було залучено до реєстрації 8700 неоформлених працівників. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько. Він зазначив, що у результаті роз'яснювальних та профілактичних заходів фіскальної служби більшість працедавців добровільно оформили своїх співробітників та легалізували майже 32,4 мільйона гривень виплачених їм доходів. Бюджети та соцфонди отримали 13,4 мільйона гривень, у тому числі, 7,2 мільйона єдиного соціального внеску, 5,8 мільйона податку на доходи фізичних осіб та близько півмільйона гривень військового збору.

Ефективним механізмом у легалізації найманої праці залишається проведення робочих груп, створених органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та фіскальною службою регіону. Крім того, з 5 жовтня проводяться комплексні заходи, спрямовані на детінізацію зайнятості та доходів населення, в яких беруть участь фахівці ДФС області, Пенсійного фонду, управління Держпраці. В ході спільної роботи інспектори виявляють працедавців, у яких наявні ризики використання неоформлених працівників та в результаті перевірок встановлюють порушення трудового законодавства. Лише за останні два місяці проведено 40 заходів контролю.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Трудові відносини

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

 

 

Податкова міліція завадила потраплянню на споживчий ринок Запоріжжя підакцизних товарів на 38 мільйонів гривень

 

Співробітники податкової міліції Запорізької області у 2018 році на тіньовому ринку встановили виробництво та продаж підакцизної продукції загальною вартістю понад 38 мільйонів гривень. Зокрема, із незаконного обігу вилучено лікеро-горілчаних виробів на суму 15,6 мільйона, спирту – на 1,4 мільйона, тютюнових виробів – майже на 7 мільйонів, паливно-мастильних матеріалів – на 9,3 мільйона та транспортних засобів – на 4,8 мільйона.

На даний час судові органи винесли рішення про конфіскацію товарів підакцизної групи на суму майже 5 мільйонів.

У рамках операції "Акциз" ліквідовано шість "підпільних цехів", п'ять з яких спеціалізувалися на виготовленні алкогольного фальсифікату та тютюнових виробів, в одному було налагоджено виробництво неякісних паливно-мастильних матеріалів.

Усього за матеріалами працівників слідчо-оперативних підрозділів Головного управління ДФС у Запорізькій області розпочато 115 кримінальних проваджень, з яких 56 відноситься до категорії тяжких злочинів. За фактами ухилення від сплати податків і зборів в особливо великих розмірах розпочато 42 кримінальні провадження.

До суду направлено 29 проваджень, п'ять з яких – для звільнення осіб від кримінальної відповідальності, у тому числі три – у зв'язку з повним відшкодуванням збитків. До бюджету повернено 14,2 мільйона гривень.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Операція «Акциз-2016»

Спікер: Фахівець ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора