A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Увага! Пряма лінія!

Увага! Пряма лінія!

У четвер, 17 січня 2019 року, відбудеться пряма телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме депутат Запорізької обласної ради, голова постійної комісії з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою Майстро Дмитро Миколайович.

16:53 08.01.2019

Добрий вечір тобі, пане господарю!

Добрий вечір тобі, пане господарю!

З давнини Різдво Христове було багате на різні звичаї і традиції, до них, звісно ж,  відносяться і різдвяні колядки. Так, Різдвяні свята неможливо уявити без колядок. Їхні мелодії приносять та підтримують святковий настрій у людей, а тексти спонукають кожного, хто їх слухає замислитися над історією Спасіння. Колядки однаково добре звучать як у  виконні відомих  виконавців, так і у виконанні  аматорів своєї справи.

16:33 08.01.2019

Дід Мороз та Снігуронька завітали до Дитячого будинку сімейного типу подружжя

Дід Мороз та Снігуронька завітали до Дитячого будинку сімейного типу подружжя

28 грудня 2018 року Дід Мороз та Снігуронька завітали до Дитячого будинку сімейного типу подружжя Джурко Людмили Василівни та Андрія Володимировича, щоб привітати 8 їх вихованців з Новорічними святами. Вихованці будинку мали можливість проявити всі свої таланти: розповідали новорічні вірші, відгадували загадки, спілкувались з Дідом Морозом та Снігуронькою. По закінченню всі вихованці отримали солодкі новорічні подарунки та іграшки.

10:24 03.01.2019

Проведено оперативну нараду

Проведено оперативну нараду

   02 січня 2019 року проведено оперативну нараду з бухгалтерами комунальних закладів Великобілозерської сільської ради з питання складання річної звітності за 2018 р., та подання кошторису бюджетних установ на 2019 р.

14:26 02.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора