A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

засідання робочої групи

Дата: 01.03.2018 22:59
Кількість переглядів: 448

Фото без опису За консультативної підтримки Запорізький Центр розвитку місцевого самоврядування Великобілозерська ОТГ розпочала розробляти Стратегію сталого розвитку до 2020 року. Сьогодні, незважаючи на погодні умови, відбулось перше засідання робочої групи, до якої увійшли представники бізнесу, влади, громадськості. Директор Центру Olexandr Svystun пояснив процес роботи над важливим для розвитку території документом, закцентував увагу на важливості відкритості, прозорості та максимального залучення мешканців усіх населених пунктів, що входять до складу ОТГ, ознайомив зі зразками анкетам для соціологічних опитувань. Експерт з питань надання муніципальних послуг Тетяна Бордюг надала інформацію про конкурс на облаштування центрів надання адміністративних послуг, який найближчим часом буде оголошений Програмою "U-LEAD з Європою". 
Протягом 2018 року Запорізький Центр розвитку місцевого самоврядування надаватиме підтримку у розробці Стратегій п’яти відібраним об’єднаним територіальним громадам Запорізької області. Перші засідання робочих груп вже відбулись у Приморській, Комиш-Зорянській, Великобілозерській ОТГ. 
Запорізький Центр розвитку місцевого самоврядування створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону УкраїниФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора