A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Розпочато реєстрацію для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2018 року

Дата: 07.02.2018 19:19
Кількість переглядів: 431

Картинки по запросу картинка зно 2018

Реєстрація на ЗНО-2018 триватиме з 6 лютого до 19 березня. Внести зміни до реєстраційних даних або усунути причини, що стали підставою для відмови в реєстрації, можна буде до 2 квітня.
Перелік навчальних предметів, з яких особи, що виявили бажання вступати до вищих навчальних закладівУкраїни у 2018 році, проходитимуть зовнішнє незалежне оцінювання: українська мова і література, історіяУкраїни, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, німецька мова, французька мова, іспанська мова.
Кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання матиме право на складання тестів не більше як із чотирьох предметів.
Щоб успішно зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру.
Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального сервісу «Зареєструватися». Зауважте, що одним з перших кроків є обрання категорії особи. Далі надаємо роз'яснення, яку категорію необхідно обирати під час роботи з сервісом «Зареєструватися».
Зареєструватисяможна за посиланням:https://vintest.org.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора