A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про День єднання у Великобілозерській громаді

Дата: 16.02.2022 15:18
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

 

Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій. З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз Президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого 2022 року Днем єднання і підписав відповідний указ № 53/2022 від 14.02.2022 року.

З нагоди цієї події сьогодні, 16 лютого, біля адміністративної будівлі сільської ради відбулись урочистості за участю керівництва громади, представників установ, організацій та громадськості. Всі учасники заходу о 10.00 виконали Державний Гімн України, щоб таким чином долучитися до загальнонаціонального єднання.

Кожен навчальний заклад Великобілозерської громади активно долучився до проведення відповідних заходів. До Дня єднання у закладах освіти нашої громади було проведено ряд виховних годин, уроків патріотизму, інформаційних хвилинок, арт-уроків, годин спілкування, майстер-класів, перегляд відеопрезентацій та інших заходів, які, в першу чергу, спрямовані на утвердження української нації та прищеплення підростаючому поколінню патріотичної свідомості.

Здобувачі освіти та працівники Великобілозерської ЗОШ І-ІІ ступенів №4 утворили ланцюг, який символізує єдність українського народу, як основу благополуччя держави.

Як зазначив Президент у своєму зверненні, сьогодні Україну лякають великою війною і вкотре призначають дату воєнного вторгнення. Але наша держава зараз сильна, як ніколи.

Тож будьмо згуртованими і покажемо всьому світові нашу єдність!

UAразом#uaєдина#деньєднання#Україна#Україна_це_ми

До Вашої уваги пропонуємо переглянути відеопрезентацію Великобілозерської ЗОШ №2 за наступним посиланням: https://drive.google.com/file/d/1j8NpdynAG7fVNhH97f953u4SOrZsx0cg/view?usp=sharing.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора