A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про відвідування Юлією Яцик Сільського будинку культури, в якому планується провести реконструкцію будівлі та перепрофілювання закладу

Дата: 15.02.2022 16:19
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

 

 

Нещодавно, разом зі своїми помічниками - депутатами Запорізької обласної ради Олександром Білим та Наталією Кругляк, з робочим візитом завітали до Великобілозерської сільської ради.

Опікуючись розвитком громади, було відвідано сільський будинок культури, в якому планується провести реконструкцію будівлі та перепрофілювати його під Дитячо-юнацьку спортивну школу, діяльність якої створить необхідні умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку та змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді. За моєї ініциативи, у минулому році на ці заходи були виділені кошти з державного бюджету на виготовлення проектно-коштористної дукументації.

Під час зустрічі були обговорені питання з виконання робіт по відновленню покрівлі будівлі, утеплення приміщення, а також придбання нового спортивного обладнання. Відбувся обмін думками щодо матеріально-технічного забезпечення та перспектив розвитку закладу.

За результатами візиту, у 2022 році маю на меті сприяти у виділенні коштів з державного бюджету аби завершити добудову будівлі, здійснити зовнішні та внутрішні ремонтні роботи, а також здійснити реконструкцію спортивної зали дитячої - юнацької спортивної школи Великобілозерської сільської ради.

Впевнена, що ця дитячо-юнацька спортивна школа стане поштовхом активного розвитку фізичної культури молоді!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора