A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітаємо Станішевську Ольгу Іванівну з присвоєнням почесного звання «Мати-героїня»

Дата: 15.02.2022 08:42
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Згідно з указом Президента України від 14 грудня 2021 року № 655/2021   почесне звання «Мати-героїня» присвоєне жительці нашої громади Станішевській Ользі Іванівні.

Відповідно до Закону України "Про державні нагороди" Почесне звання є державною нагородою і є вищою формою відзначення громадян за видатні заслуги перед Україною. Присвоєння почесного звання "Мати-героїня" провадиться на підставі указу Президента України жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених, у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї.

З цієї нагоди, 14 лютого 2022 року, головою Запорізької облдержадміністрації Олександром СТАРУХОМ було урочисто вручено Ользі Іванівні нагрудний знак та посвідчення до почесного звання України «Мати-героїня».

Шановна Ольго Іванівно!

Щиро вітаємо Вас з цією чудовою подією! Уклін вам за нелегкі материнські будні! Хай у вашій родині панує міцне здоров’я, щастя і злагода!  І хай світлою і щедрою буде доля кожного українця та україночки, яким ви подарували життя!

 

 

 

За інформацією відділу соціального захисту населення Великобілозерської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора