A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Сімейні форми виховання – підтримка дітей, які потребують допомоги

Дата: 09.02.2022 16:40
Кількість переглядів: 168

 

Кожна дитина має право на виховання в сімейному оточенні незалежно від того, чи може її біологічна родина забезпечити нормальні умови життя та виховання, чи батьки неналежним чином виконують свої обов’язки. Щодо дітей, які за певних життєвих обставин залишилися без батьківського піклування, то обов’язок забезпечення їхнього розвитку й виховання бере на себе держава. 

З метою інформування про сімейні форми виховання, 09 лютого 2022 року, завідувачем відділення соціальної роботи Центру соціальних послуг Наталією ЖАДЛЕНКО та фахівцем із соціальної роботи Мариною ПІЛІШЕНКО проведено захід «Сімейні форми виховання для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» для осіб, які перебувають на обліку у відділі сприяння зайнятості у Великобілозерському районі Кам’янсько–Дніпровської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості.

До слухачів доведено інформацію наступного змісту: хто може стати опікунами та прийомними батьками; які документи необхідні для того, щоб стати опікунами та прийомними батьками; скільки дітей може бути одночасно влаштовано в сімейні форми виховання; фінансова підтримка сімей, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування та ін. Також учасники зустрічі отримали інформаційні матеріали відповідного змісту. Груповою роботою охоплено 9 осіб.                                                                                                                   

 

 

За інформацією Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора