A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

До уваги учасників АТО!

Дата: 25.01.2022 10:57
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

 

До уваги учасників АТО, осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей загиблих (померлих) таких осіб!!!

 

Відділ соціального захисту в с. Велика Білозерка Управління соціального захисту населення Василівської районної державної адміністрації повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1057 «Порядок проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб», кожен учасник антитерористичної операції, особи, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей загиблих (померлих) таких осіб, якій установлено один із таких статусів: учасник бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасник війни, постраждалий учасник Революції Гідності мають можливість безкоштовно отримати послуги з психологічної реабілітації а саме, комплекс заходів, що здійснюються з метою збереження, відновлення або компенсації порушених психічних функцій, якостей, особистого та соціального статусу особи, сприяння психосоціальній адаптації до зміненої життєвої ситуації, осмислення досвіду, отриманого в екстремальній ситуації, та застосування його в житті.

Під час надання послуг із психологічної реабілітації в умовах стаціонару вказані особи безкоштовно забезпечуються проживанням та харчуванням.

Отримати вказані послуги можливо на базі санаторію, який відповідає вимогам, затвердженим Мінветеранів, і включений до Реєстру постачальників послуг з психологічної реабілітації для ветеранів і членів їх сімей.

Послуги з психологічної реабілітації надаються  в порядку черговості.

Для отримання послуг з психологічної реабілітації необхідно звернутись до Центру надання адміністративних послуг за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування). До заяви, складеної в довільній формі, додаються:

копія посвідчення, що підтверджує статус;

копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення, або копія документа про участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення ;

копія свідоцтва про шлюб

За додатковою інформацією звертатись до Відділу соціального захисту який знаходиться за адресою: с. Велика Білозерка, вул. Центральна, буд. 120. Телефон для довідок  20349.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора