A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Новорічне свято для дітей громади

Дата: 29.12.2021 16:21
Кількість переглядів: 466

        

 

Для кожної дитини всі свята – справжнє диво. А Новий рік зі своєю незвичайною, загадковою атмосферою, безперечно, є найулюбленішим святом. Красуня-ялинка, зимові розваги, омріяні подарунки - про все це мріє кожна дитина. А ми, дорослі, маємо зробити все, щоб новорічні свята пройшли для діток захоплююче, цікаво та незабутньо.

Сьогодні, 29 грудня, в Сільському будинку культури працівники Центру культури та дозвілля створювали новорічний настрій для дітей Великобілозерської громади. В глядацькому залі на малечу чекала гарно вбрана новорічна ялинка, а святково прикрашене приміщення та казкова новорічна фотозона на сцені залу, додавали діткам гарного новорічного настрою. Для малечі була проведена новорічна програма «Пора чудес та здійснення бажань». Дітки із задоволенням водили веселі хороводи навколо ялинки разом з казковими героями програми. Також, всі присутні дітки залюбки розповідали вірші Дідусеві Морозу, а цікаві конкурси, до участі в яких запрошувала Снігуронька, не залишили байдужою жодну дитину.

Протягом свята у залі лунав веселий дитячий сміх та панувала атмосфера свята.  По закінченню заходу всі дітки отримали подарунки та солодощі. І звісно ж - святковий настрій, який сподіваємося залишиться з ними ще надовго. Кожен, хто відвідав даний захід, зробили на згадку гарне фото з Дідусем Морозом на Снігуронькою в залі та на майданчику перед Сільським будинком культури біля ялинки.

Запрошуємо всіх бажаючих мешканців та гостей Великобілозерської громади завітати до нашої ялиночки зі своїми, рідними, друзями та колегами та зробити гарні фото на згадку про новорічні свята.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора