A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Місячник безпеки життєдіяльності

Дата: 10.12.2021 14:27
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

 

 

З метою запобігання виникнення надзвичайних подій, учасниками яких є діти та підлітки, а також закріплення знань, умінь і навичок, отриманих під час вивчення навчального предмету «Основи здоров'я» та відпрацювання дій дітей у випадках виникнення надзвичайних ситуацій з  01 листопада по 01 грудня 2021 року в закладах освіти Великобілозерської сільської ради проведено Місячник безпеки життєдіяльності.

В рамках Місячника безпеки життєдіяльності в дошкільних навчальних закладах та  закладах загальної середньої  освіти Великобілозерської сільської ради проведено інформаційно-просвітницькі заходи: виховні години, квести, бесіди,  ігрові вправи, інформаційні уроки, перегляд навчальних фільмів, дидактичні ігри, конкурси дитячих малюнків «ДСНС – очима дітей» та «Обери життя», конкурси літературних творів на тему: «Кращий пожежний – це я обережний?», творчі конкурси «Сам собі рятівник», конкурси малюнків та поробок за мотивами мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу» тощо.

 08 грудня  2021 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості Великобілозерської сільської ради проведено оцінювання робіт Місячника безпеки життєдіяльності. Відповідно до умов проведення Місячника безпеки подано 41 роботу (малюнки, плакати, дидактичні ігри, літературні твори, вироби з прикладного матеріалу) в таких номінаціях: конкурс дитячого малюнку «ДСНС – очима дітей» та «Обери життя», конкурс літературних творів на тему: «Кращий пожежний – це я обережний?», творчий конкурс «Сам собі рятівник», конкурс малюнків та поробок за мотивами мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу».

Представлені роботи відзначалися майстерністю, складністю, оригінальністю, виразністю форм тощо. Простежувалися індивідуальність творчих прийомів, композиційна досконалість, відповідність тематиці конкурсів.

За рішенням журі автори 35 робіт нагороджено грамотами Відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради.

Кращі роботи будуть відправлені до м.Запоріжжя до відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Запорізькій області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора