A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітання Великобілозерського сільського голови Юрія РИБАЛКИ з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 10:13
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

 

 

Шановні жителі громади, депутати сільської  ради, члени виконавчого комітету, працівники сільської ради та ветерани органів місцевого самоврядування

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята –

Днем місцевого самоврядування.

Це свято нашої громади та кожного її мешканця.

Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Велика роль у цьому процесі належить депутатському корпусу сільської ради, членам виконавчого комітету та працівникам органів місцевого самоврядування, які представляють інтереси своєї територіальної громади та беруть участь у вирішенні багатьох питань.

Особливі слова подяки ветеранам органів місцевого самоврядування, які віддали частину своєї душі та досвіду в його становлення та розвиток.

Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, добробуту, витримки та оптимізму. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за Вашу нелегку працю, а любов та підтримка рідних зігрівають серця серед щоденних турбот.

Нехай професійність та досвід, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашої громади, а віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги.

 

 

З повагою,

Великобілозерський сільський голова Юрій РИБАЛКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора