A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День Збройних сил у філії Великобілозерського НВК №1 ЗОШ №5

Дата: 07.12.2021 09:42
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

 

Сьогодні, 6 грудня, наша держава святкує День Збройних Сил України. В цьому році це знаменна дата  - виповнилося 30 років з дня  ухвалення в 1991 році Закону "Про Збройні Сили України". Перш за все, це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави.

День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

Тому 6 грудня в нашому закладі освіти були проведені заходи, спрямовані на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.

Ми дякуємо за доблесну службу всім військовослужбовцям, учасникам АТО, ветеранам, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів. Щиро бажаємо нашим захисникам віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора