A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про підсумки проведення регіонального етапу Всеукраїнського гуманітарного конкурсу-виставки «Космічні фантазії»

Дата: 26.11.2021 10:31
Кількість переглядів: 270

 

Фото без опису

 

З метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків, зацікавленості у дослідженнях Землі і космосу, популяризації знань у галузі природознавчих та гуманітарних наук 24 листопада 2021 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості Великобілозерської сільської ради відбувся регіональний етап Всеукраїнського гуманітарного конкурсу-виставки «Космічні фантазії». На конкурс-виставку було надано 132 роботи в різних номінаціях та жанрах: література та журналістика, образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, фото-, відео-, та кіномистецтво; комп’ютерна графіка.

Представлені роботи відзначилися майстерністю, складністю, оригінальністю, виразністю форм, простежувалися індивідуальність творчих прийомів, композиційна досконалість робіт.

За рішенням журі автори 102 робіт нагороджено дипломами  Відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради.

Вітаємо переможців та дякуємо всім за активну участь в регіональному етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу-виставки «Космічні фантазії».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора