A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Розпочато інформаційно-просвітницьку Всеукраїнську акцію «16 днів проти насильства»

Дата: 25.11.2021 08:38
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

 

Насильство у родині лишається однією з актуальних проблем українського суспільства. Держава – основний суб’єкт протидії насильству, тому органи державної влади повинні формувати у суспільстві неприйняття насильства, вживати необхідних заходів для його запобігання та створювати систему захисту жертв і подолання наслідків насильства.

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Основним завданням акції  є: – підвищення обізнаності населення про те, що насильство є порушенням прав людини, та заохочення громадян боротися із цим явищем; - формування у свідомості населення нетерпимого ставлення до насильства; вдосконалення законодавчої бази з питань протидії насильству; - розробка дієвих механізмів попередження, зупинення та подолання насильства.

Фахівцями з соціальної роботи Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради розпочато інформаційно-просвітницьку роботу серед населення громади з метою попередження домашнього насильства. Також проводяться профілактичні бесіди та роз`яснювальна робота у  сім`ях,  які опинилися у складних життєвих обставинах, в сім`ях, в яких виховуються неповнолітні діти, багатодітних та малозабезпечених сім`ях на теми «Конфлікти в сім’ї та їх розв’язання» та «Попередження домашнього насильства».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора