A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Шановні працівники сільського господарства Великобілозерської громади!

Дата: 19.11.2021 12:39
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

 

Шановні працівники сільського господарства Великобілозерської громади!

З почуттям глибокої поваги і шани прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

У всі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена праця сільгоспвиробників була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Саме ви, ті хто обрали для себе професію в аграрній сфері, становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя.

Бажаю всім, хто причетний до цієї сфери – працівникам ланів і ферм, керівникам і фахівцям сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власникам особистих селянських господарств, ветеранам сільськогосподарського виробництва  нашої громади міцного здоров’я, щастя, злагоди, миру і добробуту, нових трудових звершень і оптимізму.

Нехай Ваша мудрість і досвідченість, невтомність і наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи забезпечать максимально вигідну реалізацію вирощеної продукції.

 

 

З повагою,

сільський голова Юрій РИБАЛКА, депутатський корпус та                                  виконавчий апарат Великобілозерської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора