A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

16 ЛИСТОПАДА – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

Дата: 16.11.2021 16:15
Кількість переглядів: 279

 

 

Міжнародний день толерантності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповіданн, етносу або кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.

Впродовж цього дня у Великобілозерському НВК №1 з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей класними керівниками були проведені інформаційні хвилинки, а також учні взяли участь у загальношкільній акції «Ми різні, але рівні» та виставці малюнків «Ми різні, ми рівні, ми – разом!».

У шкільній бібліотеці було організовано виставку «Толерантність врятує світ». На виставці були представлені книги, в яких висвітлена тема толерантності. Адже багато творів класичної і сучасної дитячої літератури піднімають проблеми толерантності, взаєморозуміння та поваги.

День толерантності пройшов активно, весело, творчо та толерантно!

Варто пам'ятати, що толерантність ? це терпимість до іншого світогляду, способу життя, поведінки, культури і звичаїв.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора