Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітання сільського голови Юрія РИБАЛКИ з нагоди святкових дат у житті села Гюнівка

Дата: 28.10.2021 09:48
Кількість переглядів: 322

 

Фото без опису

 

Шановні жителі села Гюнівка!

Від імені Великобілозерської сільської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас із 160-ю річницею заснування Вашого села та з Днем визволення села, коли  Гюнівку було героїчно визволено від нацистських окупантів.

Це був страшний період війни, але село вистояло, хоч і зазнало величезних втрат. Ми всі у неоплатному боргу перед пам’яттю загиблих на фронтах Другої світової війни. Честь та слава доблесним захисникам  Вітчизни

День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися у цьому  мальовничому селі з неповторним українським колоритом і традиціями. Ваше невеличке охайне село Гюнівка споконвіку славилося своїми працьовитими, дружними людьми.

Низький уклін Вам за самовіддану працю, за любов до рідного села, за внесок у розвиток та добробут громади.

Нехай живе Ваше рідне село, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині.

Зичимо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, Божого благословення та заступництва, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами.

 

З повагою,

Великобілозерський сільський голова Юрій РИБАЛКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора