Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності

Дата: 27.10.2021 13:04
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

 

З 24 по 30 жовтня 2021 року проводиться Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності.

Його цьогорічна тема - «Media and Information Literacy for the public good ?  Медійна та інформаційна грамотність для суспільного блага».

Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності (GlobalMILWeek) проходить щоосені відповідно до ініціативи Організації Об`єднаних Націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) від 2012 року. Мета його проведення - можливість акцентувати увагу на питаннях медійної освіти, її покращення, а також вміння користуватися інформацією.

Міністерством культури та інформаційної політики України у 2021 році був заснований Національний проєкт з медіаграмотності "Фільтр". Він має на меті об’єднати зусилля держави, громадських організацій та медіаспільноти задля підвищення рівня медіаграмотності українців. На платформі зібрані корисні матеріали для всіх, хто прагне зробити медіаграмотність своєю життєвою навичкою.

Запрошуємо ознайомитися з цікавими матеріалами на сайті національного проєкту з медіаграмотності під назвою «Фільтр», який був ініційований та реалізується Міністерством культури та інформаційної політики України, за посиланням: https://filter.mkip.gov.ua/.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора