A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про підсумки регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу-виставки дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі»

Дата: 23.10.2021 08:16
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

 

З метою популяризації руху за підвищення якості життя та формування у свідомості дітей асоціативного уявлення через образотворче мистецтво про якісну та безпечну продукцію 18 жовтня 2021 року проведено регіональний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі». На огляд журі було представлено 76 малюнків та плакатів,які виконані в довільній графічній або живописній техніці за такою тематикою:  «Я пізнаю якісну продукцію», «Ми – архітектори якісного світу», «Кращий плакат на споживчу тематику».

Художнім виконанням, оригінальністю ідей, яскравістю та виразністю вразили журі авторські роботи учнів закладів загальної середньої, позашкільної освіти Великобілозерської сільської ради. За рішенням журі автори 43 робіт нагороджено дипломами Відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради.

Кращі роботи відправлено до м. Запоріжжя для участі  в обласному етапі  Всеукраїнського конкурсу-виставки дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі».

Дякуємо учням, вихованцям, педагогічним працівникам закладів освіти, батькам за активну участь у конкурсі-виставці дитячого малюнку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора