Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітаємо Філію Великобілозерського НВК №1 Великобілозерська ЗОШ №3 із 40-річним ювілеєм!

Дата: 20.10.2021 16:07
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

 

 

Шановні педагогічні працівники, випускники, учні та батьки!

Пройшло рівно сорок років з того часу, як відкрила свої двері для школярів Філія Великобілозерського НВК №1 Великобілозерська ЗОШ №3. Здається, 40 років – це лише мить, але скільки емоцій, переживань та спогадів пов’язано з цим простим словом ,,школа”, з цією великою шкільною країною, де трудиться стільки людей, які кожного дня віддають дітям частинку свого серця і душі. На сьогоднішній день колектив працівників школи налічує 26 осіб. У закладі загальної середньої освіти здобуває освіту 92 учня.

Філія Великобілозерського НВК №1 Великобілозерська ЗОШ №3  має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й широкі перспективи розвитку у майбутньому. Впевненість у завтрашньому дні ґрунтується на високому професіоналізмі вчительського колективу, на багаторічних традиціях, сучасних методиках виховання, тісній співпраці з випускниками та батьками.

Тож, щиро вітаємо освітянську родину Філії Великобілозерського НВК №1 Великобілозерська ЗОШ №3 з 40-річчям! Нехай у стінах Вашої школи завжди панують мир і порядок, дзвенить дитячий радісний сміх, виховуються таланти. Хай учні виростають розумними та добрими людьми, гідними громадянами своєї держави!

Успіхів і нових творчих злетів!

З ювілеєм! 

 

 

З повагою, Великобілозерський сільський голова Юрій РИБАЛКА

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора