A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітання сільського голови Юрія РИБАЛКИ з Днем захисника України

Дата: 13.10.2021 08:47
Кількість переглядів: 81

 

Фото без опису

 

Шановні захисники та захисниці України!

У величне свято Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва ми відзначаємо державне свято – День захисника України.

Це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники України – це ті, для кого поняття честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

У цей день особливі слова подяки адресуємо ветеранам Другої світової війни та учасникам війни в Афганістані. Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем любові до рідного краю, сміливості й самопожертви. Ми вшановуємо тих, хто боровся за нашу свободу та по сьогоднішній день відстоює незалежність нашої Батьківщини. Низький Вам уклін, синівська подяка й найкращі побажання міцного здоров’я, довголіття і злагоди.

Нехай Пресвята Богородиця захищає Вас і Ваші родини від лиха й печалі, а овіяне славою свято додасть вам енергії та оптимізму, прагнення примножувати свій внесок у оборонну міць своєї держави.

 

З повагою,
сільський голова Юрій РИБАЛКА,
депутатський корпус та виконавчий апарат
Великобілозерської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора