A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про участь у роботі ІІІ регіонального форуму «Реформа шкільного харчування»

Дата: 08.10.2021 15:10
Кількість переглядів: 456

 

 

Сьогодні сільський голова Юрій РИБАЛКА та начальник відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту сільської ради Євгенія КУДАШЕВА беруть участь у роботі ІІІ регіонального форуму «Реформа шкільного харчування», який проходить у м. Дніпро. Захід організованого в рамках реалізації Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі. Форум проходить за участі Прем'єр-Міністра України Дениса Шмигаля та Першої леді Олени Зеленської.   

У форумі крім Запорізької області, беруть участь представники Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Сумської та Харківської ОДА, керівники органів управління освітою та інші голови територіальних громад.

Учасники обговорять питання реформування шкільного харчування, безпечності його організації у школах. Відомий український кулінарний експерт, шеф-кухар та засновник соціального проєкту «Нове шкільне харчування» Євген Клопотенко розповість про власні новації для шкільних меню.    

Поговорять учасники і про систему НАССР, головним завданням якої є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю за всіма етапами приготування страв і продуктів харчування. Під час практичної панелі фахівці кухарської справи продемонструють можливості сучасного технологічного процесу.

Також запланована дискусія зі спікерами в форматі запитань-відповідей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора