A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ОЛЕКСАНДР СТАРУХ: ПЕРЕХІД ДО «ЧЕРВОНОЇ ЗОНИ» - ЦЕ ЛИШЕ ПИТАННЯ ЧАСУ

Дата: 08.10.2021 13:22
Кількість переглядів: 422

Фото без опису

 

Сьогодні, виступаючи перед депутатським корпусом під час роботи п´ятої позачергової сесії восьмого скликання, голова облдержадміністрації Олександр Старух поінформував депутатів про ситуацію в області із захворюванням на ковід. На жаль, область стрімко наближається до «червоної зони» карантинних обмежень. 

  • Ви знаєте, що вчора прем’єр оголосив «червону зону» у трьох областях. У нас по деяких показниках ситуація краще, але перехід у «червону зону» неминучий. Це лише питання часу. В цілому території області готові до нової хвилі, але є проблеми. Якщо медичної техніки та кисню у нас достатньо, то все сильніше ми відчуваємо, що не вистачає лікарів. Це велика проблема, над якою, як і над проблемою вакцинації, нам всім потрібно працювати, - сказав Олександр Старух.

Очільник області вкотре наголосив, що вкрай важливо дотримуватися карантинних обмежень: носити маски, запобігати великому скупченню людей, а головне, пам’ятати, що єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби – це вакцинація.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора