A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ПРООН запрошує підприємців на навчання навичкам електронної комерції

Дата: 08.10.2021 14:15
Кількість переглядів: 397

Фото без опису

 

У жовтні 2021 року Програма розвитку Організації Об‘єднаних Націй (ПРООН) в Україні проведе вісім дводенних тренінгів із розвитку навичок електронної комерції. Навчання організовано в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансування Європейського Союзу.

Мета навчальної програми – розширити  знання про те, як оцифрувати свій бізнес, отримати доступ до онлайн-торгівлі, поліпшити спілкування та онлайн-маркетинг компанії, вдосконалити навички створення та ведення онлайн-магазину, зокрема на існуючих національних та міжнародних ринках, сформувати стратегію цифрової трансформації та маркетингу.

До участі у навчанні запрошуються люди, які офіційно проживають, або зареєстровані як внутрішньо переміщені особи (ВПО) у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях.

Навчання стане у нагоді як діючими підприємцям, так і тим, хто лише планує відкрити та діджиталізувати власну справу та активно вести онлайн-бізнес.

Участь у тренінгах – безкоштовна. Програма ООН із відновлення та розбудови миру повністю відшкодовує на період навчання видатки на проїзд, житло (за потреби), харчування, роздаткові матеріали.

Дати та міста навчання:

11-12 жовтня – Краматорськ, Донецька область

13-14 жовтня – Кремінна, Луганська область

15-16 жовтня – Сєвєродонецьк, Луганська область

18-19 жовтня – Маріуполь, Донецька область

20-21 жовтня – Бердянськ, Запорізька область

22-23 жовтня – Мелітополь, Запорізька область

25-26 жовтня – Нова Каховка, Херсонська область

27-28 жовтня – Херсон

Подати заявку на участь можна за посиланням. Учасників, які успішно пройдуть відбір для участі у тренінгу, буде повідомлено про місце і час початку навчань, а також про інші організаційно-технічні питання щонайменше за три дні до їхнього початку.

Виконавцем навчальної програми є ТзОВ «АйКю Холдинг». Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами: +38 099 553 6570, +38 096 550 9476, або листом на електронну пошту: ua.mystudy@gmail.com.

Для довідки:

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Для запитів ЗМІ

Влада Соловйова, спеціалістка з комунікацій, ПРООН, vlada.soloviova@undp.org або +380 95 529 4240


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора