A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ АКТИВНО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ПРОГРАМА ПРЕЗИДЕНТА "ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО"

Дата: 09.09.2021 13:46
Кількість переглядів: 83

 

 

Під головуванням Міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова відбувся селектор з питання реалізації Програми Президента України "Велике будівництво". У нараді взяв участь голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух, керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, заступники голови ОДА Руслан Шиханов та Едуард Брутман, керівники профільних Департаментів. 

Головними питаннями порядку денного стали стан готовності об'єктів в рамках програми Президента України "Велике будівництво" та підготовка нових проєктів до відбору у 2022 році. Так, головними вимогами до пропозицій від територій є своєчасність та якість виконання робіт на минулорічних об’єктах, комплексні проєкти, термін реалізації не більше року тощо. 

Під час наради обговорили також питання добудови приймальних відділень. Так, у Запорізькій області на завершення чекають медзаклади у Запоріжжі, Енергодарі та Токмаку. Закінчити ремонти у цих приймальних відділеннях мають вже восени. 

Крім того, обговорили підготовку до нового опалювального сезону, дотримання вимог безбар’єрності на об’єктах соціальної сфери, особливості розробки комплексних планів територій та багато іншого.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора