A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Свято хранителів мудрості!

Дата: 30.09.2021 16:34
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

 

30 вересня у бібліотечних закладах Центру культури та дозвілля пройшов День відкритих дверей «В книжковий дім завжди відкриті двері», в рамках відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

Цього дня на шанувальників бібліотек чекали цікаві заходи: година спілкування «Книжковий дім – відкритий всім», бліц – опитування «Найкраща книга», акції «Книжкові піжмурки», «Бібліотекар на годину», підведення підсумків акції літнього читання «Зважені та начитані», нагородження кращих читачів  та друзів бібліотек, нагородження найактивніших дарувальників благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу», креативні фото зони та приємні сюрпризи. Також відбулася захоплююча презентація  книжково - ілюстративної виставки  «Від книги - до світла знань, до життя», також присутні поринули у віртуальну подорож, переглянувши  відео про вісім незвичайних бібліотек світу та здійснили цікаву мандрівку сторінками незвичайних книг.

Всеукраїнський день бібліотек – це  свято справжніх книголюбів та усіх, хто небайдужий до читання воно свідчить про глибоку повагу суспільства до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

Ми вдячні всім, хто цього дня завітав до бібліотек нашої громади.  Дякуємо за подарунки та щирі відгуки наших користувачів, адже ми працюємо для вас! Хай вам щастить завжди і в усьому!

Приходьте до бібліотеки – і тоді ваше життя стане яскравішим, багатшим, цікавішим!

                                        

   Ласкаво просимо!

 

 

 

Завідувач Сільської бібліотеки Любов Тихенька



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора