A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проведено святкові концерти з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку

Дата: 30.09.2021 15:35
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

 

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана. Цей день є символом єдності поколінь та засвідчує глибоку повагу до людей поважного віку. Для кожного з нас це ще одна можливість сказати теплі слова подяки людям, за спиною у яких великий життєвий шлях.  

Напередодні свята, з 28 по 30 вересня, на кожній території Великобілозерської громади відбулись святкові концерти. Під час даних заходів з вітальними словами до присутніх звертався сільський голова Юрій РИБАЛКА. Він висловив щиру вдячність всім людям похилого віку за їхню багаторічну самовіддану працю, життєву мудрість і настанови, та побажав міцного здоров’я, родинного затишку, довгих та щасливих років життя. У ці дні учасники художньої самодіяльності та працівники закладів культури Великобілозерської громади подарували людям поважного віку святкові музичні привітання, а доброзичлива посмішка та душевні слова ведучої створили атмосферу затишку і тепла.

Дорогі наші досвідчені, мудрі та багаті на літа люди старшого покоління!

Зі святом Вас!

Ваша праця та ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Нехай Ваша життєва дорога буде світлою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру Вам, оптимізму та благополуччя!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора