A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітання сільського голови Юрія РИБАЛКИ з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Дата: 30.09.2021 08:12
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

 

 

Шановні працівники бібліотек та поціновувачі

друкованого слова Великобілозерської громади!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, що традиційно відзначають в Україні 30 вересня.

З книгою пов’язане все наше життя: з книгою ми вчимося, працюємо та відпочиваємо. Незважаючи на бурхливий розвиток інформаційних технологій, людство і досі не може уявити життя без книги, яка допомагає перетворювати людину в особистість, виховуючи в ній прекрасні духовні якості.
Мабуть, кожна людина протягом свого життя хоча б раз відвідувала бібліотеку, адже це – храм книги, багатство, яке важко переоцінити, хранителем якого є бібліотекар.

Професія бібліотекаря надзвичайно важлива, адже саме Ви допомагаєте донести до пересічного читача глибину та важливість книги,  забезпечуєте нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, сприяєте піднесенню інтелектуального рівня та всебічного розвитку населення.

Тож, шановні бібліотекарі нашої громади, вітаючи Вас з професійним святом, святом духовності, мудрості і знань бажаємо Вам,  а також  усім, хто любить і шанує книгу, міцного здоров’я, творчої наснаги, натхнення та успіхів у Вашій просвітницькій справі. Хай мир, добробут і злагода завжди будуть у кожному домі, у кожній сім’ї.

 

 

 

З повагою,

сільський голова Юрій РИБАЛКА,

депутатський корпус та виконавчий апарат 

Великобілозерської сільської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора