A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

30 вересня - День усиновлення

Дата: 30.09.2021 08:19
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

 

 

В останній день вересня разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності в Україні відзначається День усиновлення. 

Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Усиновити дитину-сироту означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих, адже це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. 

Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної життєвої мудрості та великого гарячого серця. Нехай разом з прекрасним моментом усиновлення у Ваших сім’ях назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя, а кожна мить віддана вихованню дітей приносить Вам тільки радість!

        

        

 

З повагою,

сільський голова Юрій РИБАЛКА,

депутатський корпус та виконавчий апарат 

Великобілозерської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора