A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Відбулось нагородження та гра 1/2 Кубка Василівського району з футболу

Дата: 20.09.2021 16:26
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

 

 

 

19.09.2021 о 17.00 на стадіоні «Октябрь» (с. Велика Білозерка) відбулась 1/2 Кубка Василівського району з футболу між командами ФК Велика Білозерка та ФК «Степний» с. Заповітне. Зустріч закінчилась з рахунком 1:1. Про дату проведення матчу-відповіді буде повідомлено додатково.

Перед початком футбольного матчу, сільський голова Юрій РИБАЛКА та представник депутатського корпусу Наталія КРАВЧЕНКО вручили збірній команді ФК Велика Білозерка нові комплекти спортивної форми з відповідною символікою нашої громади. За досягнуті високі результати у спорті, активну пропаганду здорового способу життя та з нагоди професійного свята - Дня фізичної культури і спорту кращих гравців футбольної команди Великобілозерської сільської територіальної громади (Анатолія МИКОЦЯ, Олександра ТИЩЕНКА, Сергія ПАРХОМЕНКА та Олега САЙДАМЕТА) було нагороджено Грамотами Великобілозерської сільської ради.  В свою чергу, директору Дитячо-юнацької спортивної школи Великобілозерської сільської ради Ігорю КОТИКУ було вручено Грамоту голови Василівської райдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Великобілозерської громади.

Зичимо всім гравцям нашої футбольної команди на чолі з тренером високих здобутків та  перемог у змаганнях на славу нашої громади. 

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора