A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Осінній ярмарок у Великобілозерському НВК №1

Дата: 17.09.2021 14:49
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

 

Добра пора року — осінь. Уся природа одягнена в різнокольорове вбрання, стоять останні теплі дні.  Усі мешканці села  радіють від того, що польові роботи закінчилися, увесь урожай зібрано, усе добро із садів, городів, полів звезено в двори, сховане в комори.

Раніше, зазвичай, у цей час люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб похвалитися вирощеними овочами й фруктами. Учні школи вирішили пригадати традиції наших пращурів і створити в школі невимушену атмосферу веселого гамірного ярмарку.

Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно – ось як пройшов осінній ярмарок у Великобілозерському НВК №1. Від самого ранку діти несли із собою різноманітну смакоту. Всі товари приготовлені вдома, акуратно упаковані, загорнуті, розфасовані — готові до вживання, аби відразу можна було розставити усі  страви на столі і пропонувати своїм однокласникам та працівникам школи - усім старшим та молодшим, яких хотілося пригостити.

Проведене свято принесло всім хороший настрій, об`єднало зусилля батьків, учнів та  вчителів. Усі залишилися задоволені і в гарному настрої.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора