A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День фізичної культури та спорту у  Великобілозерському НВК №1

Дата: 10.09.2021 15:12
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

 

 

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт - це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед! Спорт є одним із головних чинників, який впливає на фізичний розвиток та здоров'я дитини. Тому ми намагаємось дотримуватись цих принципів.

Доброю традицією стало проведення Дня фізичної культури та спорту у Великобілозерському НВК №1. Цього року він пройшов у п’ятницю, 10 вересня 2021 року.

Для молодших учнів було проведено сучасну танцювальну руханку та естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів. Для учнів 5-11 класів були проведені естафети та командна гра, яка видалася цікавою та захоплюючою.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Цей день був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням  успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним днем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора